trend-copy-700x616

Kunstnerisk upcycling

Jeg er vild med upcycling. Altså at transformere krimskrams til brugbare – eller kitchede, pyntelige og kunstneriske sager. Det er de perfekte værtindegaver, eller i det her tilfælde, overdådige nipsbeholdere. De to kurve på billedet af lavet af emballage fra en nøddeblanding og en tomatbakke.

wp_20141228_018-copyJeg nifler og nipser. Man bliver kraftigt feminint stimuleret efter sådan en kurv

Beholderne er blot klippet op i strimler så jeg kan flette mormors garnrester i mellem strimlerne.
Detaljer som hanke er måske malede plaststrimler, med påklæbede simuli sten fra aflagte ting og flettede avisstrimler. Kantbånd, sløjfer, knapper og andre detaljer kan gøre sagerne ekstra skønne.

Jeg afholder et weekendkursus på AOF i Odense d. 31. januar. 2014 Du er velkommen og du kan læse mere i kursusbeskrivelsen. På kurset laver jeg lette trin for trin guides og hvis du først kan lave een ting, så vælter det ud med idéer og nytænkning efterfølgende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *