Om

Hej! Jeg er kunstner og lever et semi-selvforsynende liv på Langeland.

Jeg er specialiseret i at “leve på en sten” fordi jeg bruger mere tid i naturen end i et indkøbscenter. Jeg ynder at skabe alt ud af ingen ting og finder glæden i et minimum af forbrug.

Affald i naturen er en del af min billedkunst. Indigorørhatte, strandbede og blæretang er en del af min tallerken og stranden er min kunstreserve.

Jeg er desværre sygemeldt for tiden, men læg gerne en besked på 22721615 eller furrer@tamaralara.dk

De aller bedste ønsker fra Tamara

Tamara Lara Furrer i Stengade skov
Tamara Lara Furrer i Stengade skov på Langeland

Læs en ældre artikel fra min spæde kunstnerstart herunder:
Artikel fra Fyns Amts Avis

læs hele artiklen ved at trykke på billedet
læs hele artiklen ved at trykke på billedet

Producenten bag ved porcelænsdesign Aida skriver om Tamara
Her har vi en upcoming darling. Hun sælger gerne sine malerier inden de når ud i vinduerne.
Tamara arbejder som kunstner, designkonsulent og illustrator. Hun har medvirket til flere internationale succeskoncepter og har herhjemme overrasket ved at male en kendt sexolog med englevinger.
Hvis man har besøgt Portræt Nu udstilling ved Nationalhistoriske Museum, ville man også have set Tamaras perfektionistiske selvportræt på Frederiksborg Slot og Ljungby museet i Sverige.
Hun har designet til profiler for både kunstnere og virksomheder igennem de seneste otte år og hendes alsidighed og sans for dyb detaljegrad kan fornemmes i grafiske værker, bogomslag og malerier.
Tamara har skabt et særligt landskab omkring Poul Pavas figurer i serien Be Friends. Samarbejdet i mellem Aida, Poul Pava og Tamara Lara Furrer har udformet sig til et legende, dog samtidig klassisk og stilsikkert univers.
I serien finder du designs som Beach, Party og City… du kan også gå en tur i Labyrinth skålen eller tælle streger på Wall kruset. Be Friends serien er et kunstnerisk og tidløst samlerstel, som med barnlig frimodighed kan mixes med andre stilrene klassikere hvor der opnås et flot, men frækt udtryk.

Poul Pavas og mit samarbejde udmøntede i den prisvindende bestseller serie "Be Friends"
Poul Pavas og mit samarbejde udmøntede i den prisvindende bestseller serie “Be Friends”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Kunster og sanker