Helbredende eller næsten gratis mad

sankemad, gratis mad eller helbredende mad. Det er lidt en kunst at omsætte den gratis mad fra naturen så den rent faktisk smager godt. Specielt når jeg forsøger at undgå gluten og mælkeprodukter. Opskrifterne her bærer derfor præg af sankning, helst giftfrie og billige basisfødevarer, men konventionelt-undgå-madspild er også en del af inspirationen.
Jeg er bedre til at sanke, end til at lave mad. Så kommenter endelig hvis du har fundet en endnu bedre fidus med for eksempel strandbede, brændenælder eller noget tredje.

  • Jordskokken – verdens nemmeste fest Hvis jeg skulle skrive et kærlighedsbrev til en knold blev det jordskokken. Den er i kurveblomst familien lige som mælkebøtten, ...
  • Mælkefri yoghurt Sankemad er det måske ikke, men nemt og sundere end så meget andet. Morgenmad behøver ikke være svært og kedelig. Her ...
  • Maki ruller med judasører Gluten frie maki ruller med quinoa og judasører Det er faktisk muligt at nørde en lidt sundere udgave af en norirulle ...
  • Super sanker 2018 P4 har kåret mig til Årets Supersanker 2018. Udslaget blev at jeg lavede brændenældemel og kunne supplere min SU det ...