Samarbejde med Poul Pava

Poul Pavas og mit samarbejde udmøntede i den prisvindende bestseller serie “Be Friends”

Poul Pavas og mit samarbejde udmøntede i den prisvindende bestseller serie "Be Friends"

Jeg har været art director og illustrator på salgssucceen “Be Friends”. Igennem mange år har den kunnet købet i Imerco. Jeg har stadig original tegningerne tilbage af de miljøer som danner baggrund for Labyrinth, Wall, City osv. Baggrundsmiljøerne blev designede så Poul Pavas naive små mænd havde et sted at bo.

Jeg har været art director og illustrator på salgssucceen “Be Friends”. Igennem mange år har den kunnet købet i Imerco. Jeg har stadig original tegningerne tilbage af de miljøer som danner baggrund for Labyrinth, Wall, City osv. Baggrundsmiljøerne blev designede så Poul Pavas naive små mænd havde et sted at bo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *