Categories
MidJourney

At friske et kikset maleri op med en ny IA skitse

Den her psykedeliske elefant har samlet støv. Mestendels fordi jeg ikke har haft lyst til at indarbejde den mandala jeg havde tænkt den skulle have i baggrunden. Hvorfor så gøre elefanten mere detaljerig?


Derfor har jeg haft elefanten en tur i MidJourney.

Forklaring på prompten:
billedlink + ordene: painted mandala in background –ar 1200:1200

Læg mærke til at jeg bruger ordet “painted”. Jeg kunne have valgt mange andre ord og stile. Ordet “background” er selvfølgelig ret essentielt når det er den der har mit fokus.

Jeg vælger –ar 1200:1200 for at formatet bliver firkantet. På den måde kommer der forhåbentligt færre forslag med forvrængede mandalaer.

Jeg er ganske tilfreds og faktisk ret vild med nogle af elefanterne. Nu kan jeg printe min favorit mandala, skære i papiret så den bliver symmetrisk, lægge den over maleriet og gå i gang. Ja og så i øvrigt lade mig inspirere til resten. Lærredet er reddet!