Om

Hejsa, jeg kan male realisme. Men det er sjældent at jeg genskaber virkeligheden. Jeg er ikke en gang sikker på at jeg forstår den. Uanset hvad går mine lærreder fra død til liv på et par dage og her kniber jeg ofte øjnene for at forstå den magi som jeg er en del af.

Jeg er ikke fan af ferniseringer og er med tiden blevet en meget privat person. Derfor foretrækker jeg at blive kontaktet på min mail: furrer@tamaralara.dk. Aller kærligste hilsner Tamara

Tamara Lara i skoven 2023
Tamara Lara i skoven 2023

Herunder ses noget ældre materiale fra den gang jeg var yngre og aktiv udadvendt.
Artikel fra Fyns Amts Avis

læs hele artiklen ved at trykke på billedet

Producenten bag ved porcelænsdesign Aida skriver om Tamara
Her har vi en upcoming darling. Hun sælger gerne sine malerier inden de når ud i vinduerne.
Tamara arbejder som kunstner, designkonsulent og illustrator. Hun har medvirket til flere internationale succeskoncepter og har herhjemme overrasket ved at male en kendt sexolog med englevinger.
Hvis man har besøgt Portræt Nu udstilling ved Nationalhistoriske Museum, ville man også have set Tamaras perfektionistiske selvportræt på Frederiksborg Slot og Ljungby museet i Sverige.
Hun har designet til profiler for både kunstnere og virksomheder igennem de seneste otte år og hendes alsidighed og sans for dyb detaljegrad kan fornemmes i grafiske værker, bogomslag og malerier.
Tamara har skabt et særligt landskab omkring Poul Pavas figurer i serien Be Friends. Samarbejdet i mellem Aida, Poul Pava og Tamara Lara Furrer har udformet sig til et legende, dog samtidig klassisk og stilsikkert univers.
I serien finder du designs som Beach, Party og City… du kan også gå en tur i Labyrinth skålen eller tælle streger på Wall kruset. Be Friends serien er et kunstnerisk og tidløst samlerstel, som med barnlig frimodighed kan mixes med andre stilrene klassikere hvor der opnås et flot, men frækt udtryk.

Poul Pavas og mit samarbejde udmøntede i den prisvindende bestseller serie "Be Friends"